1. /
  2. Mensendieck
  3. /
  4. Behandelvormen
  5. /
  6. Behandeling chronische pijn

Behandeling chronische pijn

Chronische pijn

Heb je pijnklachten van langer dan 3 maanden ? De oorzaak van de pijn is waarschijnlijk al lang verdwenen. De pijn heeft dan geen waarschuwingsfunctie meer en er is geen één op één relatie (meer) met het oorspronkelijke letsel. De pijn gaat als het ware een eigen leven leiden met gevolgen voor het dagelijks leven. Je gaat bijvoorbeeld bepaalde bewegingen vermijden uit angst voor de pijn omdat deze als acute pijn blijft aanvoelen. Of je bijt je juist door de pijn heen wat bij heftige pijn moeilijk of niet vol te houden is.

Kijk hieronder het filmpje om te zien wat een oefentherapeut aangesloten bij het netwerk chronische pijn voor je kan doen. Hoe leer je omgaan met chronische pijn?

Behandeling

Ben je doorverwezen door de revalidatiearts, pijnpoli of reumatoloog, maak dan een afspraak. Behandeling vindt plaats volgens het protocol van het Netwerk Chronisch Pijn waarbij wij zijn aangesloten.

netwerk chronische pijn logo

Je kunt zonder een verwijzing van huisarts of specialist naar Mensendieck de Purmer. De behandeling wordt vergoed via de aanvullende verzekering.

Volg ons via:

0299 - 64 98 22vraag@mensendieckdepurmer.nl
VoorwaardenPrivacyverklaring
Copyright © 2024 Mensendieck de Purmer
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram